אאילו גרעינים הכי טובים ובריאים להוספה למרק?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/11/2023 | 00:22 | מאת: שרון - טבעונית

גרעיני שיבולת שועל \ גרעיני כוסמת/שיפון מה מהם הכי בריא וממתן סוכר? תודה

שרון שלום כולם מציעים ערכים בריאותיים שונים ומצוינים. עם זאת, אם את מחפשת מקור של סוכרים ממותקים פחות מעובדים, כנראה שגרעיני השיבולת שועל יהיו הבחירה הטובה ביותר. הם מספקים סוכרים טבעיים ויש בהם גם סיבים תזונתיים, חלבונים ומינרלים. גרעיני הכוסמת והשיפון גם הם מכילים סוכרים טבעיים, אך הם יכולים להיות פחות ממותקים מגרעיני גרעיני שיבולת שועל, בהזדמנות זו נסקור את היתרונות של כל אחד מהם: 1. שיבולת שועל1: o מורידה את הכולסטרול. o מסדרת תנועות מעיים. o תומכת בהרזיה. o מסייעת בשליטה על רמות הסוכר בדם. o מקור אמין של מנגן. o מגנה מפני נזקי רדיקלים חופשיים. o מגבירה את התגובה החיסונית למחלות. o משפרת את בריאות העור. 2. כוסמת23: o משפרת את בריאות המעיים. o תומכת בבריאות הלב וכלי הדם. o מקור של נוגדי חמצון רבי עוצמה. o שומרת על איזון רמת הסוכר בדם. o מקדמת מבנה עצם בריא. o מקור אמין של חלבונים. o נלחמת בדלקות והיא אנטי-גידולים. 3. שיפון4: o עשיר בסיבים תזונתיים. o עשיר בוויטמינים מקבוצת B. o מקור לליגננים. o מקור למנגן ולמגנזיום. o מקור לחומצת האמינו טריפטופאן.

מנהל פורום תזונה טבעית