ריפוי גיד קרוע בכתף..

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/11/2023 | 16:25 | מאת: מאיר מדעי

יש גיד קרוע בכתף. האם טוב לאכול גידים פרה. עגל. לריפוי גיד קרוע .. אודה..

מאיר שלום אכילת גידים לא הוכחה כשיטה מדעית לריפוי גידים קרועים. תהליך הריפוי של גיד קרוע הוא מורכב ומשתרע על פני תקופה ארוכה, והוא כולל שלבים שונים של תיקון רקמתי. תזונה מאוזנת ובריאה יכולה לתמוך בתהליך הריפוי, אך אין לה להחליף טיפול רפואי מתאים. אם יש לך גיד קרוע בכתף, מומלץ לדבר עם רופא / נטורופת שיכול להמליץ על הטיפול המתאים ביותר למצב שלך. זה יכול לכלול פיזיותרפיה, תרופות, ולפעמים אף ניתוח. תזונה מאוזנת, שמכילה חלבונים, ויטמינים ומינרלים מסוימים, יכולה לתמוך בתהליך הריפוי. אך עדיין, יש להתייעץ לגבי התזונה המתאימה ביותר למצב שלך. קיימות משחות על בסיס צימחים שיכולות להחיש את הטיפול .

מנהל פורום תזונה טבעית