מחסור בויטמין

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/11/2023 | 08:06 | מאת: עירית

זה שייך 1 לשני אם אני חסר לי B12 לזה שאני עייפה/לא יושנת טוב/התפקוד המנטלי בעיתי/פצעים ברגליים לא מגלידים והאם כל זה יעלם שאני ישלים תחוסר שלו ?

עירית שלום חוסר בוויטמין B12 עשוי לגרום למגוון רחב של סימפטומים, כולל עייפות, כאבי ראש, פצעים בפה ובלשון, וכאבים ברגליים. חשוב לזכור שחוסר בוויטמין B12 עשוי לגרום לנזק קבוע למערכת העצבים ולמוח אם לא יטופל בזמן. אם את מתקשה בתפקוד המנטלי, עייפה, ולא יושנת טוב, יש לך פצעים ברגליים שלא מגלידים, ואת מזהה את עצמך בסימפטומים הללו, ייתכן שחוסר בוויטמין B12 יכול להיות הגורם. כדי להתאושש מחוסר בוויטמין B12, יש לך מספר אפשרויות טיפוליות, כולל תוספי ויטמין B12, טיפול בפצעים באמצעות קרם או תרופות, יש להתייעץ עם נטורופת / רופא על מנת לקבל מענה המותאם למצבך

מנהל פורום תזונה טבעית