המלצה כללית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/11/2023 | 07:17 | מאת: שחר

זה כדאי שאני יקח מולטי ויטמין אם אני לא בדיוק בריא ? (השמנה+הפרעות שינה/צרבות רעב כרוני)

שחר שלום היות ואתה לא בדיוק בריא על פי דבריך אני ממליץ לך בחום להיבדק על ידי רופא או נטורופת כדי להגיע לשורש הבעיה וכדי לשפר את איכות חייך . כרגע אתה נמצא בחוסר ידיעה מימה נובעות הבעיות שלך . בגדול , יש כאן מעגל קסמים השמנה שהיא יכולה להיות מסיבות שונות שגורמת לך לרעב כרוני כי אתה לא נותן לגוף שלך את מה שהוא צריך והוא בדרך שלו צועק לך "אני רעב " אתה לא מזין אותי נכון , אחד התופעות של השמנה ושל אכילה לא נכונה היא הפרעות שינה . כשאתה לוקח מולטי ויטמין לא על סמך בדיקות אתה יורה בחשכה בנוסף חשוב לקחת בחשבון שהמולטי ויטמין לא יכול להחליף תזונה מאוזנת וסבירה. כמו כן, ישנם סיכונים פוטנציאליים לקבלת מינון גבוה מדי של ויטמינים ומינרלים, כך שזה חשוב להיות זהיר ולהתייעץ עם רופא או נטורופת לפני התחלת הטיפול במולטי ויטמין

מנהל פורום תזונה טבעית