בי 12

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/10/2023 | 07:51 | מאת: איילת

אני עם בעיה של עייפות/אינסומניה/רעידות בידיים ורמה נמוכה של בי 12 זה יעזור למה שאמרתי אם אני לוקחת אותו כבר מעל חודש ?

איילת שלום לבעיה שתיארת יכולים להיות גורמים רבים B12 יכול להיות אחד הגורמים . לכן יש צורך באיבחון פרטני. באופן כללי מה יכול לעזור לבעיה שתארת שינוי תזונה: אנשים רבים מרגישים תופעות לא רצויות עקב תזונה לא מאוזנת. ניסי להגדיל את הצריכה שלך במזון עשיר בוויטמינים ובמינרלים, כמו במזון עשיר בברזל ובוויטמין B12. תכנית שינה: תוכנית שינה תקינה עשויה להביא לשיפור כללי ברמות האנרגיה ובמערכת העצבית. נסי ליצור רוטינה קבועה לשינה ונסי ליצור את סביבת השינה שלך כדי שתהיה מרגיעה ומאפשרת שינה טובה. התמקדות ופעילות פיזית: פעילות גופנית עשויה להביא לשיפור במצב הכללי שלך ולסייע בהורדת רמות העייפות. נסי לבצע פעילות גופנית באופן קבוע, כגון הליכה, ריצה או כל סוג אחר של פעילות שמתאמה לך. ניהול סטרס: סטרס עומד בקשר עם רמות האנרגיה והעייפות שלנו. נסי להשקיע זמן בפעילויות המקנות לך רוגע ושלווה, כמו מדיטציה, תרגול נשימה עמוקה, יוגה או פעילות רוגע אחרת. במקרה של סימפטומים חמורים או שבמקרים שלא ניתן לזהות את הסיבה לסימפטומים שאת חווה, חשוב לפנות למטפל מקצועי כדי לקבל המלצות וטיפול מתאים.

מנהל פורום תזונה טבעית