שאלה בענין בצל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/10/2023 | 10:35 | מאת: סוזן

שלום לאהרון, מבקשת לישאול לגבי בצל טרי שהשתמשתי בו באופן חלקי האם אפשר לאחסן אותו במקרר יש האומרים שהוא סופג חיידקים ואז הוא יכול ליהיות מזיק האם זה נכון? או שמועה בלבד תודה רבה לתשובה סוזן

סוזן שלום בהחלט, אפשר לאחסן בצל שנקלף במקרר. על פי מומחים, בטמפרטורה של 4 מעלות, חיידקים לרוב לא גדלים, כך שאין בעיה. עם זאת, יש להימנע מאחסון הבצל במקרר בתא הירקות מעורבב עם ירקות אחרים (למשל תפוחי אדמה, סלק) ופירות (למשל תפוחים), מאחר שהבצל עשוי לשחרר חומרים שמקצרים את חיי המדף.

מנהל פורום תזונה טבעית