איזה מוצר הכי טבעי והכי בריא לעצירות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/09/2023 | 23:00 | מאת: מיה

אני משתמשמת כמה ימים במוצר בנפייבר המטפל בעצירות והוא עוזר בנוסף לשינוי תזונתי אך נראה מעובד מידי. איזה מוצר יותר טבעי ובריא לשימוש יומיומי אבקת פסיליום אורגנית או בנפייבר? תודה

מיה שלום שני האפשריות יעילות בנפייבר בנוסחתו החדשה מכיל דקסטרין חיטה. בעבר הכיל גואר-גאם הבחירה בינהם היא על סמך בדיקה איזה מהם מתאים לך ונותן תוצאות טובו יותר . בשני המוצרים חשוב מאוד מאוד להקפיד על שתייה כדי שיפעלו ביעילות היות ואת מוסיפה סיבים ואם לא שותים מספיק זה יכול להחמיר את המצב . ישנם עוד מספר דרכים לשיפור היציאות באופן טיבעי פרוביוטיקה , זרעי ציה , זרעי פשתן . עם זאת חשוב לעשות אבחנה המבוססת על תשאול מקיף וטיפול מותאם אישית

מנהל פורום תזונה טבעית