אבקת קקאו ןמוצרי חלה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/09/2023 | 20:05 | מאת: שרונה

שלום רב , האם צריך לעשות הפרדה של זמן בין שתיה של אבקת קקאו ומוצרי חלב? ואם כן לכמה זמן? תודה רבה חתימה טובה שרונה

שרונה שלום אין צורך בהפרדה מיוחדת של זמן בין שתיית אבקת קקאו ומוצרי חלב. בדרך כלל, אפשר לצרוך את השניים במהלך אותו ארוחה או במהלך אותה אכילה בלי חשש. רוב האנשים שותים אבקת קקאו יחד עם מוצרי חלב כמו חלב, יוגורט, גבינה, או תחליף חלב ואין להם בעיה. אם יש לך רגישות או אלרגיה לאחד מהרכיבים או אם יש לך תחושה שהשתייה שלהם ביחד משפיעה על התחושה של עייפות או בעיות בעיכול, תנסי לבודד את הבעיה ולהמנע מחלב לכמה ימים ולראות אם יש שינוי.

מנהל פורום תזונה טבעית