אקזמה ואקנה בפנים שלא עוברים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/09/2023 | 09:52 | מאת: טל

שלום רב, סובלת כבר חמש שנים מאקזמה ואקנה בפנים. מחפשת קרם לחות שייתן לחות ויפחית את האקזמה אבל לא יגביר את האקנה . ניסיתי מלא מוצרים (גם בהמלצות רופאים). שמתי לב שג׳ל לחות המרקם שלו הכי פחות עושה נזק. בכל מקרה, אשמח להמלצות.

טל שלום העקרונות המנחים בבחירת קרם הלחות 1. קרם ללא בישום וחומרים משמרים . 2. קרם שלא מכיל רטינול או חומצה אלפא הדרוקסית כי הם נוטים לייבש את העור . סבון קסטיליה יכולה להיות אופציה טובה לניקוי פנים . קרם לחות Aveeno יכולה להיות אופציה טובה לקרם כדי לדייק את הטיפול יש צורך בתשאול מעמיק ,ממליץ לקבל ליווי מקצועי שיידייק את הטיפול

מנהל פורום תזונה טבעית