סליחה , הנושא של השאלה הוא ליצ'י

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/07/2023 | 14:13 | מאת: שרונה

שלום רב, מבקשת לדעת האם לפרי טרי של ליצ'י יש חסרונות? האם כליצ'י יבש או קפוא הוא שומר על אותם סגולות כמו הטרי? ובנוסף האם הוא טוב גם למי שיש סוכרת גבולית? ושאלה בנוגע לסודה רגילה ללא תוספי פרי רשום במרכיבים: מים ,פחמן דו חמצני ומווסת חומציות מה זה אומר?יש כאן משהוא מזיק? תודה רבה שרונה

23/07/2023 | 19:13 | מאת: אביבה די וורולי

ולגבי הסודה... ופחמן דו חמצני עלול להפריע לספיגה של נוטריאנטים. מווסת חומציות - יכול להיות טבעי, יכול להיות כימי...

מנהל פורום תזונה טבעית