טיפול טבעי בדלקת שתן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/07/2023 | 19:49 | מאת: יעל

שלום איך אפשר לטפל בדלקת שתן בדרך טבעית מיץ חמוציות ופרביוטיקה יעזרו? או שעדיף אנטיביוטיקה?

09/07/2023 | 08:34 | מאת: אביבה די וורולי

גם אם את לוקחת או לא לוקחת אנטיביוטיקה - מיץ חמוציות טבעי 100% עם שתיה של הרבה הרבה מים, פרוביוטיקה מיועדת לנשים, חליטת סרפד, יכולים לעזור מאד. להמשיך במינון נמוך גם לאחר סיום המחלה / הטיפול התרופתי.

09/07/2023 | 09:20 | מאת: יעל

תודה רבה על המענה אז אפשר להמשיך עם מיץ חמוציות ופרביוטיקה כשבועיים מבלי אנטיביוטיקה? החיידקים לא ינדדו עד אז לכליות? מאז שהתחלתי לקחת פרביוטיקה ומיץ חמוציות התסמינים פחתו

מנהל פורום תזונה טבעית