תזונה לאחר ניתוח , מה עדיף?
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אני טבעונית שנתיים ובעבר הייתי צמחונית. אינני אוכלת טופו וסוייה. מה עדיף לאכול אחרי ניתוח לאיחוי רקמות? קטניות, פירות וירקות ושקדים, קינוא ושיבולת. או ביצים אורגניות למרות שאני ממש נגעלת מחלבון מהחי? תודה
כל מה שאת כותבת מאד נכון. מרקים של ירקות וקטניות (עדיף להשרות ולהנביט קטניות): דלעת, דלורית, בטטה, קישועים, ברוקולי, כרובית, שורש סלרי, שורש פטרוזיליה, סלק. כמובן כל העלים הירוקים. פטריות : עשירות בחלבון ובחומרים שמחזקים ומאזנים את מערכת החיסון.