ערך קלורי ותזונתי של טורטיית עדשים ושיבול. שועל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/04/2023 | 12:16 | מאת: בתהליך הבראת גוף

הי, כחלק מתהליך הבראת הגוף שהתחלתי, אני אוכלת כל בוקר טורטייה שאני מכינה משליש כוס מים, כף יפה של שיבולת שועל עבה ו2 כפות יפות של קמח עדשים. בתוך הטורטייה אני מכניסה חביתה, ירקות רבים, אבוקדו, גבינה רזה. אשמח להערכת ערך תזונתי בטורטייה עצמה, וגם ערך קלורי.... רק הטורטיה בלי המילויים.

24/04/2023 | 18:16 | מאת: מומי

בכף שיבולת שועל יש בערך 43 קלוריות, ובכף קמח עדשים יש 85 קלוריות (מה זה אומר כף יפה?). בכמויות של כף רגילה, יוצא לך 213 קלוריות לטורטיה

24/04/2023 | 19:14 | מאת: אביבה די וורולי

אני פחות עוסקת בערכים קלוריים. מבינה תזונתית - הקמח עדשים מכיל כמות יפה של חלבון, וגם סיבים ומינרלים. שיבולת שועל זו פחמימה מלאה, עשירה בסיבים תזונתיים, ויטמיני B ומינרלי. זה שילוב מצוין שמספק לנו חלבון מלא, וסיבים. תוספת של ירקות ואבוקדו מספקת השלמה של ויטמינים ושומנים בריאים. גם ביצה משתלבת יפה ומשלימה חלבון ושובע. מקסים!

מנהל פורום תזונה טבעית