שניצל בתנור האם בריא?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/04/2023 | 08:20 | מאת: חיים

בוקר טוב:) אני רוצה לעשות שניצל בתנור במקום לטגן אותו עם רכיבים בסיסיים ביצה לרסס עליו שמן זית ופירורי לחם זה פתרון שמבחינה בריאותית ערכים לאו דווקא קלוריות וכולי הוא טוב? כי אני מחפש לא את הרע במיעוטו אלא פתרון יום יומי וטעים ובעיקר בריא כי אני מאוד אוהב שניצל וזה גם בשר שקל לעשות יחסית

19/04/2023 | 23:53 | מאת: אביבה די וורולי

הטיגון עצמו הוא בעייתי כי עלולים להיווצר רדיקלים חופשיים - בגלל זה ממליצים על אפיה. מעבר לכך אפשר לתת את הדעת על הרכיבים: לבחור עוף אורגני או ללא אנטיביוטיקה. פירורי לחם אולי מקמח מלא... ותמיד לשלב עם ירקות טריים או מבושלים.

מנהל פורום תזונה טבעית