קומפלקס ויטמינים לגיל 16.5

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/04/2023 | 00:59 | מאת: מיכל

שלום, בני נמנע מלאכול ירקות ופירות מאז שהיה קטן , אני רוצה לתת לו קומפלקס של ויטמינים להשלמת החסר אך לא מצאתי משהו שמתאים לנוער,יש במדפים בעיקר למבוגרים או לילדים, אודה להמלצתכם

12/04/2023 | 12:01 | מאת: א

קומפלקס לא יתן הרבה. עדיף לבדוק מה ואם חסר ולהשלים לפי המלצת רופא\תזונאית

14/04/2023 | 18:04 | מאת: אביבה די וורולי

בדרך כלל אני לא אוהבת קומפלקסים - אבל לפעמים כן חשוב להשלים. בגיל 16 מולטיויטמין למבוגרים מתאים. אבל חשוב לתת את הדעת על מה באמת חסר לו בתזונה, ויותר חשוב, להבין מאיפה ההימנעות מפירות וירקות, ולעבוד על כך...

מנהל פורום תזונה טבעית