כדורי תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/03/2023 | 16:31 | מאת: dan

שלום רב . שאלתי היא האם כדורי תוספי תזונה יכולים לפגוע ? האם קיימת בעיה כלשהיא עם התוספים הנל שאני מעוניין ליטול פרוביוטיקה אומגה 3 אצה כחולה כורכום פעמיים ביום (כולל חליטות צמחים שאני שותה ו2 כוסות ביום מיצי ירקות סלק גזר כרוב חסה תפוא ) תודה רבה על המענה .

15/03/2023 | 23:17 | מאת: אביבה די וורולי

אין כאן שום נתון עליך. אני לא יכולה להתייחס על מה מתאים ומה לא. ממליצה בחום על ייעוץ אישי עם איש מקצוע.

16/03/2023 | 11:53 | מאת: dan

היי. השאלה יותר היא ברמת הכלל על תוספי תזונה בגדול האם יכולים לגרום נזק (בן 29 מתעמל- בריא) .

16/03/2023 | 21:39 | מאת: אביבה די וורולי

כל תוסף תזונה חייב: סיבה טובה לקחת אותו, שיקול דעת מקצועי מתוך הכרות עם האדם, והפסקות וחישוב מחדש לפי תקופות.

מנהל פורום תזונה טבעית