בישול ארוך(3-4שעות) של קטניות פוגע
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
האם בישול ארוך(3-4שעות) של קטניות פוגע בערכם התזונתי והחלבון? תודה
בישול ארוך לא פוגע בחלבון. מומלץ להנביט קטניות לפני הבישול - כך יורדות כמויות הרכיבים מעכבי עיכול, וזה מאפשר לקצר זמני בישול.
למה בכלל צריך לבשל את הקטניות כל כך הרבה זמן? אני סובלת ממעי רגיש, עד כדי כך ששיניתי את התפריט שלי מקצה לקצה. אני מבשלת את הקטניות זמן סביר, נאמר שעה וזה בסדר גמור. יוצא מבושל ונימוח בפה.