מה התסמינים של חוסר ברזל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/12/2022 | 11:21 | מאת: פנינה

מה התסמינים לחוסר ברזל? האם צריך לקחת תוסף? האם מסוכן לקחת תוסף - סכנת עודף. האם יש קשר לעומס וכאבי ורידים ברגליים ?

22/12/2022 | 13:13 | מאת: אביבה די וורולי

חוסר ברזל יכול לגרום לאנמיה, לחולשה, כאבי ראש, חוסר אנרגיה חוסר ריכוז ועוד... כמובן חייבים לעשות בדיקות כדי לבדוק אם התסמינים קשורים לחסר זה או לגורמים אחרים. לוקחים תוסף רק אם יש צורך, על פי הנחייה של איש מקצוע. לא מסוכן לקחת תוסף, אבל עודף של ברזל לא טוב לבריאות. כצעד ראשון: תמיד לחפש ברזל בתזונה.

מנהל פורום תזונה טבעית