מתכות כבדות בתוספי תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/12/2022 | 22:50 | מאת: עדי

אני לוקחת מולטי ויטמין לנשים עם פרוביוטיק שנקרא rainbow light , קראתי כתבה שהיה עליהן תביעה כי רשמו שזה בלי מתכות כבדות ובעצם גילו שזה עם, הם טענו שזה בגלל שזה מכיל תרד וכל מיני צמחים טבעיים ולכן יש בזה מעט מתכות אבל פחות ממנה של תרד, עכשיו יש להם בדיקה של צד שלישי כדי לוודא שכמות המתכות לא גבוהה, הבנתי שיש בהרבה מאכלים כספית ומתכות כבדים, האם זה משהו שיוצא מהגוף בשתן? וזה בסדר להמשיך לקחת את התוסף תזונה? או שעדיף להפסיק לקחת את המולטי ויטמין כי זה מסוכן?

15/12/2022 | 08:15 | מאת: אביבה די וורולי

בעיית המתכות הכבדות היא מוכרת... אנחנו לא יודעים כמה נספג לגוף. עדיף לקנות תוספים מחברות מוכרות עם אנליזות טובות - אבל זה עולם מורכב... או לנסות לקבל את כל הרכיבים התזונתיים מהתזונה.

מנהל פורום תזונה טבעית