שיערות לבנות בגיל 18

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/12/2022 | 23:50 | מאת: אורי

שלום. אני בן 18 וכבר מגיל 16 החלו לבצבץ לי פה ושם שיערות לבנות. היום זה ברמה שדי קל לזהות את השיערות הלבנות. ככל הנראה זה גנטי כי כך היה גם לאבי למרות שעד היום השיער שלו לא הלבין לגמרי, אך אין לשלוש שזה קורה גם מחוסר בויטמינים תזונה נכונה ופעילות גופנית. אשמח לדעת על כמה שיותר דרכי טיפול בין בכדורים בין בטיפולים. וגם האם המצב יכול לחזור לקדמותו?

04/12/2022 | 16:07 | מאת: אביבה די וורולי

יכול להיות שתזונה עשירה בויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון ע"י העשרה וגיוון של פירות וירקות תעזור להעט את התהליך. אני לא מכירה פתרונות ספציפיים.

מנהל פורום תזונה טבעית