מולטי ויטמין ופרוביוטיק עם פקק סגור ללא צמר גפן, יכול להיהרס?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/11/2022 | 23:24 | מאת: עדי

קראתי שאם תוספי תזונה נשארים באוויר החמצן הם יכולים להיהרס, יש לי מולטי ויטמין הוצאתי את הצמר גפן שכיסה אותו אבל הפקק סגור, האם הויטמינים נהרסו ככה? אותו דבר לגבי כדורי פרוביוטיקה שאני לוקחת , תודה.

23/11/2022 | 23:41 | מאת: אביבה די וורולי

אם זה היה במקום סגור ולא חם, ואם לא הגיע תאריך התפוגה, הכל בסדר. פרוביוטיקה - ממליצה לשמור במקרר, אך לא חובה (יש כאלו שהוראות היצרן הן לשמור במקרר).

מנהל פורום תזונה טבעית