שאלה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/11/2022 | 00:04 | מאת: הדר

שלום, לאחר שנטלתי נוזל כלורופיל שמכיל- גליצרין צמחי, נתרן נחושת כלורופיל ושמן מנטה -(30 מג) ביחד עם משקה אלוורה (30 מג) נהיו כאבי בטן איומים. חלק מהרופאים אמרו לי שזה טוב כי זה הורג את הקנדידה ועוד מזהמים שיש במערכת וחלק אמרו להפסיק כי זה מחמיר את הדלקת בקיבה שיש לי . מה נכון? תודה

23/11/2022 | 12:57 | מאת: אביבה די וורולי

עקרונית מוצרים אלו אמורים לעזור במצבים של דלקת בקיבה. נראה לי שהמינונים די גבוהים. ואולי השילוב בין השניים היה מוגזם על ההתחלה. אם הדלקת אקוטית וכואבת, אולי מומלץ להתחיל רק עם אלוורה (שיהיה באיכות טובה) . ואז לבדוק מה להוסיף.

מנהל פורום תזונה טבעית