אשמח מאוד לדעתך

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/11/2022 | 23:42 | מאת: לינוי

התחלתי לקחת לחיזוק מערכת החיסונית לפני החורף קומפלקס קוורציטין בתוספת nac של חברת סופהרב וכן בנוסף חומצה היאלורונית בתוספת קולגן של חברת סולגאר האם הם מצריכים לקחת אותם אחרי ארוחה שומנית על מנת שהספיגה תהיה מקסימלית ? כגון אבוקדו, אגוזי מלך, גבינה צהובה וכדומה? או שכל סוג אוכל הספיגה תהיה טובה ? אשמח מאוד לדעתך , אציין אגב, שאני נוטלת כל בוקר על קיבה ריקה עם היקיצה B12 תת לשוני למציצה של חברת סולגאר מאחר שהויטמין B12 מעט נמוך בבדיקות הדם ..

09/11/2022 | 10:23 | מאת: אביבה די וורולי

לתוספים אלו אין צורך לצרף מזון שומני. עדיף על קיבה ריקה, חצי שעה לפני ארוחה. אגב... עבור כל תוסף מומלץ לעשות הפסקות מדי פעם!

מנהל פורום תזונה טבעית