תוסף תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/11/2022 | 21:04 | מאת: יוסף

שלום. אני בחור בריא ברוך השם אין לי תיאבון בכלל אני אוכל ארוחה ביום ולפעמים פעם ביומים ואני מרגיש חולשה השאלה שלי ראיתי שיש מזון/תוסף בשם נפרוHP השאלה האם אני יכול לקחת את זה שיעזור לי בתזונה חוץ ממה שאני אוכל הוא שזה רק לחולי דיאליזה תודה רבה

06/11/2022 | 13:36 | מאת: תמר

יש אינשור פלוס, במיוחד לעלייה במשקל. קח בחשבון שזה יושב בבטן כמו סיר ג'חנון. גם אני מנסה וצריכה לעלות במשקל, וכרגע הרופא אמר שאפשר גם פשוט לקחת גיינר. אבל אני מאוד פעילה מבחינה ספורטיבית, אז לא יודעת אם זה גם מתאים לך.

07/11/2022 | 12:11 | מאת: אביבה די וורולי

כל מקרה לגופו של עניינן, אם אין תיאבון חייבים להבין למה, ולעודד אותו - בעיניי - עם תזונה טבעית, מאוזנת, טעימה... זה תהליך, שלא בהכרח מחייב תוספים. ממליצה על ייעוץ אצל נטורופת שיוכל להסתכל על כל ההיבטים: תזונה, בריאות, נפש...

מנהל פורום תזונה טבעית