שיח אברהם-איזון הורמונלי והריון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/10/2022 | 10:25 | מאת: גלי

שלום! אני בת 33 ומתכננת הריון. לאחרונה המחזורים שלי התארכו מאוד( עד כ 50 ימים). המחזורים שלי מאוד השתנו אחרי שילדתי( לפני 3 שנים) והם כבר לא סדירים. קראתי ששימוש בשיח אברהם יכול לסייע בהסדרת המחזור ובאיזון הורמונלי שיכול לסייע בכניסה להריון ( יש לציין שהפרופיל ההורמונלי שלי די בסדר לדברי הרופא). האם השימוש בשיח אברהם אכן יעיל לבעיות אלו? האם זה יכול. לגרום ליותר נזק מתועלת? תודה!

01/11/2022 | 20:58 | מאת: אביבה די וורולי

שיח אברהם בהחלט יכול לעזור, אבל אני מאד ממליצה על ייעוץ אישי בנושאים של צמחי מרפא.

מנהל פורום תזונה טבעית