לא מצליחה לעלות במשקל עם מעי רגיז

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/10/2022 | 10:13 | מאת: עדי

היי ד״ר , לאחר בירור מקיף יש לי מעי רגיז אך ירדתי הרבה במשקל בעקבות כך. כרגע אני בת 22 גובה 1.62 ושוקלת 47 קילו. הצלחתי לעלות עוד שתי קילן אך לוקח לי המון המון זמן לעלות במשקל וגם מרגישה שלא משנה מה אני אוכלת אני לא מצליחה לעלות! הלכתי לדיאטנית והוספתי אגוזים טחינה וחמאת בוטנים לתפריט ומשום מה עדיין לא מצליחה ! אוכלת שלוש ארוחות ביום כולל ביניים מה עוד עלי לעשות (מציינת שמקבלת ווסת רגיל ובדיקות דם תקינות פשוט רוצה לחזור למשקל הקודם)

29/10/2022 | 22:45 | מאת: אביבה די וורולי

ממליצה על טיפול נטורופתי אישי. מטפל.ת יכול.ה לבנות איתך תזונה מזינה, לבדוק חסרים, ואולי לבנות גם טיפול עבור המעי הרגיז, אולי זה גורם לספיגה לקויה של נוטריאנטים.

מנהל פורום תזונה טבעית