אבקת מרק אורגנית האם זה בריא?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

19/10/2022 | 08:37 | מאת: חיים

בוקר טוב ותודה על העזרה והתשובה מראש רוצה לקנות אבקת מרק אורגנית שיש בה את הנתונים הבאים על 100 גרם אבקת מרק 340 מ"ג נתרן 0.17 סוכרים מתוך פחמימות 0.5 שומנים אלה נתונים טובים ןבריאים לדעתך?

29/10/2022 | 22:43 | מאת: אביבה די וורולי

כנראה הנתונים לא רעים. אבל מעבר לזה אני רוצה לשאול מה הוא הערך התזונתי של מוצרים אלה. אולי הם לא מזיקים, כי אין שם מונוסודיום גלוטמאט. אך הם גם לא תורמים לי כלום לבריאות... ממליצה בחום להעשיר את המרק עם הרבה ירקות, ירוקים, תבלינים...

מנהל פורום תזונה טבעית