תזונה למעים רגישים כדי להרגיש טוב ולעלות במשקל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

18/10/2022 | 07:19 | מאת: אינסה

שלום אורלי. אני כבר שנים רבות סובלת ממעי רגיז. היה זמן שרופא גסטרו שלי חשד שיש לי קרוהן. ככה הוא חשד בגלל שהיו לי שילשולים. עכשיו אברתי לרופא אחר. נתנו לי תרופות נגד דיכאון. עמרתי שאין לי דיכגון ולא היה אף פעם. אבל ניסיתי לקחת ציפרלקס חודש אחד. עכשיו הפסקתי. היה לי עצירות. יש לי רבישות ל חלב איזה תזונה את ממליצה לי

18/10/2022 | 17:19 | מאת: אביבה די וורולי

מקרה כזה חייב התייעצות אישית. הסיבות למעי רגיז יכולות להיות מאד שונות מאדם לאדם. כנראה יהיה גם צורך בטיפול עם צמחי מרפא ו/או תוספים כדי לרפא ולשקם את רקמות המעי.

מנהל פורום תזונה טבעית