טיפול תזונתי לסילוק ציסטת שומן בגוף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/10/2022 | 19:25 | מאת: שוש

שלום, יש לי נפיחות בצד החיצוני של החלק התחתון של השוק. האבחנה התקבלה באמצעות US והתברר שמדובר בציסטה של שומן. הרופא הסביר שציסטת שומן כזאת לא יכולה פשוט להספג בגוף ולהעלם. היא תשאר. שאלתי בפורום זה, האם יש דרך תזונתית להקטין ואף להעלים ציסטה שכזו. אציין שהנפיחות מכאיבה לי במגע.

15/10/2022 | 20:16 | מאת: אביבה די וורולי

נדרשת התייעצות אישית. אין פה אפשרות להבין את הבעיה. יכול להיות שכן אפשר לעזור, ובהחלט אפשר לבנות תזונה אנטי דלקתית שתמנע את החמרת הבעיה.

מנהל פורום תזונה טבעית