חציל שהשחיר במים כתוצאה מבישול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/10/2022 | 07:36 | מאת: חיים

בוקר טוב וחג שמח:) כדי להמנע מהנזק הסביבתי שנוצר בעשייתחציל בתנור או על הגז אז בישלתי אותו במים כמובן הוא השחיר/התחמצן האם אפשר לאכול אותו מבחינה בריאותית? הבנתי שחימצון ירקות או כל דבר מאכל אחר הוא לא מי יודע כמה בריא לגוף

15/10/2022 | 20:01 | מאת: אביבה די וורולי

אני לא מכירה בישול של חציל במים. ברור שירק שמתבשל משנה צבע - אבל אני לא יודעת אם זה חמצון. אפשר גם להקפיץ חציל במחבט עם מעט שמן זית.

מנהל פורום תזונה טבעית