שמן בתוך תבנית אפיה?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/10/2022 | 20:27 | מאת: חיים

גמר חתימה טובה ושנה טובה יש לי תבנית קרמיקה שאני מצפה אותה בשמן זית מבפנים על מנת שמאפה לא ידבק יש בזה איזו בעיה מבחינה בריאותית ? הכוונה האם השמן שאני משמן בתבנית נספח אל המזון בחום הגבוה שאני אופה בו נגיד 180-190 מעלות? ומעלה את הכולסטרול או השומן הרווי בתוך המאפה בתבנית או שזה בסדר מבחינה מבריאותית?

15/10/2022 | 19:56 | מאת: אביבה די וורולי

שמן זית לא מכיל כולסטרול ולא שומן רווי בצורה משמעותית . זה בסדר גמור להשתמש בשמן זית באפייה, רק לשים לב שזה לא יישרף ויתחמצן.

מנהל פורום תזונה טבעית