שתיה של אבקת קקאו

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/10/2022 | 08:45 | מאת: סופי

שלום רב, לאחרונה מעודדים שתיית קפה ועליו נאמר שהוא בריא, האם אפשר לומר זאת באותה מידה גם על שתייה מאבקת קקאו(אבקת קקאו טהורה אורגנית) כמה רצוי לשתות מאבקת הקקאו במשך היום תודה סופי

15/10/2022 | 19:54 | מאת: אביבה די וורולי

גם בקקאו וגם בקפה הטהורים קיימים נוגדי חמצון מציונים לבריאות. ניתן לשלב קקאו בתזונה מגוונת ומאוזנת. אין צורך ב"מינונים" , פשוט להנות ממנו באופן סביר כמו מכל המזונות האחרים. כמובן מדובר פה על קקאו בפני עצמו, לא על מוצרי השוקולד, שמכילים קקאו באחוזים שונים ועוד כל מיני רכיבים, לא תמיד מועילים לבריאות. לגבי שוקולד אני ממליצים על מוצרים עם 70-80% קקאו.

מנהל פורום תזונה טבעית