קרוהן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/12/2000 | 19:01 | מאת: זאב

מהם התחליפים האפשריים לתוסף מזון peretiveהאם יש תוסף שווה ערך לזה וכלול בסל? מדובר במחלה פעילה בכל המעי הדק והגס מי מכיר טיפול אחר זולת סטרואידים ואימורן.אין אפשרות מעשית לניתוח עקב דלקת מאד מפושטת

27/12/2000 | 19:30 | מאת: סמדר בן נון

שלום זאב, ידוע לי מהי מחלת קרון אבל לא שמעתי על התוסף שכתבת עליו. כדאי שתשלח פירוט של המרכיבים. מבחינת הרפואה הקונבנציונלית אין תחליף לטיפול הקיים, ומבחינה תזונתית מדובר בטיפול המתאים לתקופה של התקפים (מזון מפורק, דל שאריות וכד') ובטיפול מונע (בד"כ עשיר בסיבים). נסה בפורום רפואה משלימה. הרבה בריאות !

28/12/2000 | 21:07 | מאת: זאב

מתוך העלון המצורף: Perative specialized liquid nutrition is specilically designed to meet the needs of metabolically stressed patients. תוצרת מפעל ROSS אוהיו ארהב

27/12/2000 | 19:51 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום זאב קראתי בצער את תוכן השאלה. אך למרות הכל אומר בנימה ברורה . יש טיפול. תוכל, באם הנך משתייך לעמותת חולי הקרוהן בישראל( בירחון העמותה הקרוב)לקרא את מאמריהם של חוליםהמטופלים בטיפול אלטרנטיבי . הטיפול היינו צמחי רחב ( רחב מאד ). נוגדי דלקת אשר בולמים את התהליך הדלקתי ומביאים את החולה לאי צורך בטיפול קונבנציונלי.הנני משאיר פרטיי בתא האי מייל שלך. מיטב איחוליי לך בכל מקרה. בברכה רמי מור

28/12/2000 | 21:09 | מאת: זאב

תודה.אתקשר אליך מיד בתחילת השבוע? האם אתה מקבל בתל אביב ?

מנהל פורום תזונה טבעית