פתריות לא אורגניות ערך תזונתי

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/09/2022 | 18:12 | מאת: מיה

היי האם פתריות שמפיון שאינן אורגניות (הירקן אמר שלא מרססים פתריות) האם הן בריאות? תודה

28/09/2022 | 14:41 | מאת: E

הפטריות בארץ מרוססות נגד חרקים (מזיקים וגם בגלל כשרות). בקשר לתזונה, אשאיר את זה לדיאטנית

01/10/2022 | 20:43 | מאת: אביבה די וורולי

אני לא יודעת מה רמת הריסוס של פטריות. באופן כללי פטריות הם מזון חשוב, מקור צמחי לחלבון ועוד רכיבים חשובים. בעיניי תמיד עדיף לשלב פירות / ירקות/ פטריות לא אורגניות מאשר לא לצרוך אותם בכלל. כמובן לשטוף היטב, ולחפש פירות / ירקות אורגניים איפה שאפשר.

מנהל פורום תזונה טבעית