גיינר וכליות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/09/2022 | 23:10 | מאת: Noy

אני בת 43, שוקלת 42 קילו , גובה 1.66 סמ, אני לא אנורקסית ולא בולימית חלילה, מבנה גוף מאז ומעולם.. האם אני יכולה לצרוך גיינר חלבון על מנת לעלות במשקל מבלי שזה יפגע חלילה בכליות ? שמעתי שגיינר מזיק לכליות.... אשמח לדעתך

01/10/2022 | 20:37 | מאת: אביבה די וורולי

אני משוכנעת שניתן ומומלץ לעלות במשקל (אם וכאשר צריך) ע"י תזונה נכונה, מאוזנת, ומותאמת אישית. גם פעילות גופנית תעזור לעלות את התיאבון, להניע מטבוליזם ולהגיע למשקל הגוף הרצוי. ממליצה מאד לקבל ייעוץ אישי אצל איש מקצוע.

מנהל פורום תזונה טבעית