2 ביצים ליום מחקר חדש

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/08/2022 | 15:28 | מאת: עדנה

קראתי היום שמחקר חדש קובע שכדאי לאכול 2 !ביצים כל יום ולא 1 ומפורט למה זה בריא (לזכרון, ללב, לגוף ועוד) יודעת שפעם אמרו שאסור אפילו 1 ביצה כל יום ושינו גישה זו אבל שואלת : האם נכון לאכול כל יום 2 ביצים? או לפחות 1 ביצה כל יום? האם יש הבדל בין קשה או מטוגנת. תודה. (בת 82)

29/08/2022 | 20:27 | מאת: לעדנה

לעדנה, תוכלי בבקשה לשים קישור לאותו מחקר או לכתבה שקראת?

30/08/2022 | 11:43 | מאת: עדנה

בסדר אבל רציתי גם את דעתך לגבי השאלה שלי!! את המחקר ראיתי דרך מיילים שמגיעים אלי כל יום מאתר babamail . אנא תשובתך לגבי שאלתי. תודה

30/08/2022 | 17:28 | מאת: אביבה די וורולי

כמו בכל דבר אחר, ההמלצה היא תלוית בן אדם, מה היא התזונה שלך מעבר לביצה (למשל אם זה מקור עיקרי של חלבון, או אם יש מקורות נוספים), ועוד גורמים אחרים. אין התנגדות לשני ביצים ליום - אבל את יודעת, אנחנו מעודדים תזונה כמה שיותר מגוונת, אז יכול להיות יום שני ביצים, ולמחרת מנת דג ו / או קטניות... אין בעיה עם טיגון קל, אך זהירות שזה לא יישרף. ובעיניי חשוב שהביצים יהיו אורגניות - בעיקר אם אוכלים כמויות גדולות. אשמח לראות את המאמר!

30/08/2022 | 19:48 | מאת: גולשת.

קראתי את אותה מודעה בבבאמייל. הם קישרו למחקר משנת 1992 שבדק רק את ההשפעה על רמות כולסטרול. יש הרבה מאוד מחקרים בנושא ובשום אופן לא מומלץ לאכול שתי ביצים שלמות (כלומר שני חלמונים) ביום

30/08/2022 | 19:52 | מאת: גולשת

זו הכתבה ובתוכה יש קישור לאותו מחקר לא רלוונטי http://www.baba-mail.co.il/content.aspx?emailid=42730

מנהל פורום תזונה טבעית