תוסף פרוביוטיקה למעי רגיז

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/08/2022 | 09:54 | מאת: דליה

שלום רב ברצוני לדעת מה דעתך על תוסף פרוביוטיקה למעי רגיז. הסימפטומים אצלי- צואה רכה מיד מוקדם בבוקר, גזים מרובים, גרפסים, קירקורים בבטן גם ללא רעב (בורובוגימוס) לפעמים גם צרבת. האם את בעד תוסף פרוביוטיקה שיכול אולי לעזור קצת? האם יש לתוסף הזה תופעות לוואי? אם את בעד אז מתי רצוי לקחת אותו? בבוקר? בצוהריים או בערב? אני רוצה שוב לציין שמיד בבוקר הצואה מאוד רכה. ושאלה נוספת האם אפשר אם לוקחים את התוסף לאכול גם יוגורט? אודה מאוד לתשובתך.

13/08/2022 | 23:08 | מאת: אביבה די וורולי

פרוביוטיקה זה תוסף חשוב בטיפול ברוב הבעיות במערכת העיכול. בהחלט ממליצה עליו, השאלה אם זה יהיה מספיק כדי לפתור את כל הבעיות, או יידרש טיפול אחר (שינויים בתזונה, צמחי מרפא... ). ממליצה לקחת בבוקר על קיבה ריקה. כמובן יש סוגים שונים של פרוביוטיקה, ומומלץ לקבל המלצה ע"י נטורופת או רוקח. בהחלט ניתן להוסיף יוגורט לתזונה.

14/08/2022 | 07:50 | מאת: דליה

תודה רבה על תשובתך. אם הצואה רכה מיד מוקדם בבוקר זה בסדר לקחת את הפרוביוטיקה בבוקר בלי אוכל? זה לא יכול לעשות יותר רך? ואני מבינה שאת לא יכולה להמליץ על חברה מסוימת אבל בתור התחלה צריך לקחת פרוביוטיקה עם הכי הרבה חידקים או פחות? אם מותר לך להמליץ, אודה לך מאוד.(אין לי את מי לשאול) אזכיר את הסימפטומים- מיד מוקדם בבוקר צואה רכה, גזים מרובים, לפעמים גרפסים ורעשי בטן גם בלי רעב. אודה לך מאוד לתשובתך

14/08/2022 | 11:02 | מאת: אביבה די וורולי

פרוביוטיקה לא משפיעה על היציאות באותו הרגע. לקיחה רציפה של כמה שבועות או יותר תומכת בכל תהליכי העיכול ותעזור לפתור את הבעיה. חשוב הריכוז של החיידקים אך בעיקר המגוון שלהם - תבחרי מוצר שמכיל כמה שיותר זנים של חיידקים.

14/08/2022 | 18:41 | מאת: דליה

תודה רבה!

מנהל פורום תזונה טבעית