הקטניות האהובות עלי בלבד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/07/2022 | 22:25 | מאת: מיה

היי אני טבעונית שאוכלת בעיקר קינוא, שיבולת גסה ופירות וירקות, אגוזים ושקדים הקטניות האהובות עלי בלבד הן חומוס ועדשים מכל סוג מונבטות האם מספיק לכל הערכים שצריך רק סוגי קטניות אילו? השאר פחות אהוב עלי תודה

27/07/2022 | 14:18 | מאת: טובה בר-שאן

מיה שלום בטופו יש חלבון מלא ולכן שווה לנסות אותו . ובחילבה יש סיבים רבים ומוריד סוכר לכן כדאי לבדוק אם מתאים לך בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

27/07/2022 | 17:42 | מאת: מיה

לא נוגעת במוצרי סוייה. ושאלתי אם הקטניות האילו מספיקות. תודה

מנהל פורום תזונה טבעית