אננס בקופסת שימורים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/07/2022 | 21:35 | מאת: שלומית

שלום רב , מבקשת לדעת לגבי אכילת אננס שקונים בקופסת שימורים ,אם אני מסננת את הנוזל המתוק ומשרה את האננס במים נקיים האם אקבל את הסגולות של האננס ויטמינים וכו'? או שאין באננס מסוג זה כול תועלת? תודה שלומית

05/07/2022 | 00:06 | מאת: אביבה די וורולי

במקרה של אננס הערך התזונתי יורד. אני מאד לא בטוחה שאפשר "להוריד " או "לשטוף" את כל הסוכר שמוסיפים אליו. בנוסף אננס טרי מאד עשיר באנזימים פעילים שתומכים בתהליכי עיכול, אנזימים אלו מאבדים את פעילותם בשימורים. ותבדקו כמה ואיזה רכיבים מוסיפים...

מנהל פורום תזונה טבעית