שאלה על שתייה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/06/2022 | 10:16 | מאת: אמנון

זה שייך אחד לשני אם אני שותה מיצים דייאט ומרגיש צמא אינטנסיבי רוב היום ?

14/06/2022 | 08:11 | מאת: אביבה די וורולי

יכול להיות. במשקאות "דייאט" קיימים כל מיני ממתיקים מלאכותיים או חצי מלאכותיים שעלולים לעורר גם צמאה, וגם "בילבול" במערכות בגלל נוכחות של טעם מתוק ואי הגעה של פחמימות ואנרגיה לגוף. המלצה חמה: לשתות מים, חליטות קרות וחמות ללא ממתיק (קיים מגוון גדול של טעמים), מיצים סחוטים טבעים, או מים בטעמים שניתן להכין בבית עם נענע, ג'ינג'ר, לימון, או כל מיני פירות אחרים.

מנהל פורום תזונה טבעית