אגוזי מלך, מגנזיום והתכווצויות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/06/2022 | 18:18 | מאת: שוש

שלום, אני אוהבת לאכול אגוזי מלך(בכמות מומלצת/סבירה). לאחר שאוכלת אותם, מופיעות התכווצויות כואבות מאוד באצבעות כפות הרגליים. בעיני זה תמוה משום שדווקא לאנשים שסובלים מהתכווצויות אלו, מומלץ לאכול אגוזים אלו. האם ניתן להבין מה יכולה להיות הסיבה להתכווצויות לאחר צריכת אגוזים? אציין רק שאני סובלת מהתווצויות אלו מאוד, לא רק אחרי צריכת אגוזים, אבל צריכתם מגבירה מאוד את ההתכווצויות.

09/06/2022 | 21:14 | מאת: אביבה די וורולי

אני לא מצליחה לראות קשר בין הדברים. אולי חייבת לברר בנפרד את הסיבה להתכווצויות, ובנפרד רגישות או אלרגיה לאגוזים...

מנהל פורום תזונה טבעית