סיבים תזונה פסיליום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/05/2022 | 15:12 | מאת: סופי

שלום, האם סיבים תזונה -פסיליום האבקה,מורידה כולסטרול? ואם יש להם גם תופעות לוואי? תודה סופי

15/05/2022 | 11:07 | מאת: אביבה די וורולי

תוספת סיבים לתזונה בהחלט תורמת להורדת כולסטרול. זה יכול להיות סיבים של דגנים מלאים, קטניות, ירקות - זו הדרך המומלצת. וגם סיבים שלוקחים בנפרד כמו פסיליום, עובדים באותה צורה. בכל מקרה בו מוסיפים סיבים, ובעיקר כשזה בצורה מרוכזת - אז חייבים להקפיד על שתיית נוזלים מרובה! להוסיף 2-3 כוסות מים, להגיע ל 2 ליטר מים ביום, אפשר יותר.

מנהל פורום תזונה טבעית