שאלה לגבי מתכון עוגיות תמרים?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/05/2022 | 09:23 | מאת: חיים

בוקר טוב:) עשיתי מתכון עוגיות תמרים מ280 גרם קמח לבן רגיל 60 מל שמן קנולה בכבישה קרה 60 גרם רסק תפוחים וממרח תמרים קליית גת שהוא ללא סוכר משמרים וצבעי מאכל עשוי רק מתמרים 100 אחוז כמו שאני מקפיד תמיד : אפיתי סיימתי ושמתי בנייר סופג בקופסה סגורה והנייר היה ספוג בשמן גם כשהחלפתי עוד פעמיים תמיד הנייר נספג בשמן זה אמור להיות ככה ? מקפיד לאפות בטמפרטורות שימנעו חמצון וכולי ב175 מעלות במקרה זה זה בריא ותקין לאכול את זה?

15/05/2022 | 11:04 | מאת: אביבה די וורולי

נראה לי שזו שאלה לאופים, לא לתזונאיים או נטורופתים.

מנהל פורום תזונה טבעית