בירור לגבי שמן במתכונים ברשת?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/04/2022 | 09:16 | מאת: חיים

בוקר טוב ברצוני לשאול לגבי כמויות שמן כאלו ואחרות שבמתכונים ברשת אם אקפיד על שימוש בשמן זית איכותי בכבישה קרה שהוא מותאם גם לעוגות שבהן אני משתמש בשמן זית של יד מרדכי דרגה 2 וגם אקפיד על טמפרטורה שנעה על בין 180-190 מעלות כדי להמנע מחמצון האם אוכל לשים כל כמות שיש במתכון שיש ברשת או שגם לזה יש הגבלה?

24/04/2022 | 12:55 | מאת: אביבה די וורולי

זה קצת כללי לשאול על כל מה שמסתובב ברשת. באופן כללי אני לא אוהבת להגביל בשמן זית. מה שכן אפשר כמעט תמיד להוריד ממתכונים זה הסוכר (מכל סוג שהוא). תנסו להוריד רבע מהכמות, ובפעם השנייה להוריד שליש... תראו שזה רק טוב!

מנהל פורום תזונה טבעית