פתיתי שיבולת שועל
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב, האם פתיתי שיבולת שועל עבים יש חומצה פיטית והיא יכולה לפגוע בספיגה של סידן וברזל? כלומר אם אני מכינה דייסה של פתיתי שיבולת שועל עבים אותה אני מבשלת במים ומוסיפה לה אגוזים ושומשום וגרעיני דלעת וחמניות לא תהיה ספיגה שלהם?ומה בנוגע לחלב שיבולת שועל האם יש לה חומצה פיטית? תודה סופי
אני לא הייתי דואגת מהחומצה הפיטית של שיבולת שועל. אפשר תמיד להוסיף מזונות עשירים במינרלים גם בארוחות אחרות.