הבדל בין תפריטים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/02/2022 | 01:37 | מאת: חיליק

אני הולך לעשות דיאטה ורוצה לדעת אם זה חובה ללכת על התפריטים הקלאסיים שיש ברשת שאומרים שצריך לאכול דברים ספציפיים בשביל להגיע לתוצאות / לעשות דיאטה שמורכבת מאוכל מופחת קלוריות ( שניצלים של טבעול + אוכל מוכן למיקרו בכמויות לא גדולות + סנדביצ'ים בריאות ) ולאכול קצת פיצוחים + מעדנים דיאטטיים בין הארוחות ?

05/02/2022 | 21:58 | מאת: אביבה די וורולי

המלצה חד משמעית היא לקבל ייעוץ/ טיפול אישי להתאמת תזונה למצב הבריאותי ולמטרות שלך. בכללי: להרבות בירקות, פירות, קטניות, מזון שאתה מכין ואתה יודע מה יש בו. ולהמעיט בפחמימות ריקות, ובמזון תעשייתי.

מנהל פורום תזונה טבעית