תה ירוק שימוש חוזר זה בסדר?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/01/2022 | 20:38 | מאת: רותי

שלום אני נוהגת להכין תה ירוק מעלים יבשים אני משאירה אותם במים רותחים לשתי דקות אחרי זה מסננת ושותה עם ארוחת הבוקר אחרי שעה אני שוב שמה את העלים במים עד לרתיחה ושותה עוד כוס האם זה בסדר לעשות שימוש חוזר עם אותו העלים? התכונות של התה עדיין נשארים? לכמה זמן כדאי להשאיר אותם במים לפני המזיגה?

15/01/2022 | 21:08 | מאת: אביבה די וורולי

לאחר שעה או מקסימום שעתיים, חליטה נוספת של אותם העלים היא עדיין בסדר, אך לא יותר. התכונות נשמרות, אם כי במידה פחותה.

מנהל פורום תזונה טבעית