פולי קקאו האם בריא למרות השומן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/01/2022 | 15:18 | מאת: אילנה

שלום רב קראתי שפולי קקאו מאוד בריאים. היום קניתי וראיתי שעל האריזה כתוב שיש במאה גרם 31 אחוזי שומן רווי. האם זה בריא למרות השומן הרווי? ובמידה וכן, כמה אתה ממליצה לאכול ביום? אודה לתשובתך.

10/01/2022 | 22:26 | מאת: אביבה די וורולי

בקקאו הנקי קיימים המון חומרים נוגדי חמצון המיטיבים לבריאות - לכן נחשב כתורם לתזונה בריאה. נכון יש גם קצת שומן רווי (זניח בעיניי), וגם חומרים מעוררים דומים לקפאין, לכן מומלצת צריכה מוגבלת - לדעתי פולים בודדים ביום ( 2- 4... )

11/01/2022 | 15:13 | מאת: אילנה

תודה רבה על תשובתך. שכחתי גם לשאול אם את הקליפה מותר לאכול?

11/01/2022 | 17:56 | מאת: אביבה די וורולי

בד"כ מה שקונים זה מוכן לאכילה, לא מקלפים.

15/01/2022 | 15:36 | מאת: אילנה

בהמשך לשאלותיי בנושא פולי הקקאו. האם יש הבדל בין פולי קקאו שלמים שקונים עם הקליפה לבין שביבי פולי קקאו שזה בלי הקליפה? אודה לתשובתך.

מנהל פורום תזונה טבעית