סיבוך במערכת העיכול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/01/2022 | 07:02 | מאת: מישהי

איזה אוכל צריך לאכול בסיטואציה של שלשול / הקאות מה גורם לזה ואיך מונעים ת'דברים האלה בעתיד שלא יקרו

06/01/2022 | 19:16 | מאת: אביבה די וורולי

קיימות המון סיבות לשלשולים והקאות. יכול להיות זיהום נקודתי (למשל מזון מקולקל), רגישות אישית למזונות ספציפיים, בעיות בקיבה, חוסר איזון בפלורה של חיידקי המעי ועוד מגוון מצבים בריאותיים אחרים. מומלץ לאכול מזונות פשוטים, מבושלים, לא תעשייתיים, ללא הרבה סיבים. אבל חשוב מאד לקבל אבחון ויעוץ אישי, בעיקר אם זו תופעה שחוזרת על עצמה.

מנהל פורום תזונה טבעית