סובין שיבולת שועל ושיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

30/12/2021 | 21:26 | מאת: מרטה בן חיים

מבקשת לדעת איזו כמות סובין וגם שיבולת שועל מומלץ לצרוך ביום(כפות) תודה

01/01/2022 | 20:22 | מאת: אביבה די וורולי

מנה ביום של שיבולת שועל במגוון צורת היא מצוינת לכולם. כמובן לכל אדם עדיף להתאים המלצות ספציפיות, ביחס למצב הבריאותי, פעילות מערכת העיכול, והתזונה היומית שלו. לגבי סובין , זו כמות גדולה של סיבים תזונתיים - ההתאמה האישית עוד יותר חשובה. בד"כ טוב לשלב סובין באפיה...

01/01/2022 | 20:30 | מאת: מרטה בן חיים

תוכלי בבקשה לפרט בכמויות(כפות) מה נחשב למנה של שיבולת שועל ביום? כמוכן,לגבי סובין.פשוט,אין לי כל הערכה.מבינה שעלי להתייעץ לגבי כמות אינדיבידואלית.תודה

01/01/2022 | 20:36 | מאת: מרטה בן חיים

תוכלי בבקשה לפרט כמות(כפות)הנחשבת למנה של שיבולת שועל וגם של סובין.אין לי כל הערכה וזקוקה למידע.ברור לי שעלי להתייעץ בנוסף גם אינדיבידואלית.תודה

01/01/2022 | 22:49 | מאת: אביבה די וורולי

שיבולת שיועל - מנה יכולה להיות בין שתי כפות לכוס (וגם יותר, זה סבבה). סובין - למיטב ידיעתי אפשר כף אתח או שתיים במתכון של אפיה (עם עוד קמחים ....)

מנהל פורום תזונה טבעית